Inspiration

nieuws  projecten button  bestuur  media  contact
3d 1

Geloof jij ook in onderwijs voor en door leerlingen?”

Over Inspiration

Sinds 2012 is de leerlingenvereniging Inspiration heel actief op het CSG Jan Arentsz. Leerlingenvereniging Inspiration is opgericht met de filosofie om leerlingen te inspireren en het beste uit zich naar boven te halen en geeft hun de tijd en de financiële steun  om op deze manier kwaliteiten te ontwikkelen die niet in het reguliere schoolsysteem voorkomen. Aan de hand van diverse projecten die de leerlingen zelf organiseren wordt dit nageleefd. Enkele voorbeelden van onze projecten zijn:

School Inspiration Day: De leukste schooldag van het jaar met inspirerende sprekers en leuke activiteiten, georganiseerd door leerlingen voor leerlingen.
Inspir3D: Technische vaardigheden ontwikkelen op het gebied van 3D-printen.
Debat: Ons eigen debat team dat participeert aan nationale wedstrijden.
Insearch: Leerlingen de mogelijkheid geven om onderzoek te doen naar alles wat hun interesseert.

Ben jij enthousiast of geïnteresseerd? Dan kan jij je altijd aanmelden als lid.
De leerlingen vereniging heeft hun eigen kantoor, deze wordt gedeeld met de leerlingenraad. Voor vragen kan je hier altijd even langs komen.

@ inspiration@jamail.nl
F facebook.com/lvinspiration