#08 De vlag kan uit!

10 juni 2021

Het kopieerapparaat maakt overuren…

Het kopieerapparaat maakt overuren. Vivian van de examenadministratie print de voorlopige cijferlijsten en die zien er veelbelovend uit. Haar collega Katinka overlegt nog even met een teamleider over de resultaten.

Vandaag worden de examenresultaten bekend gemaakt en dat ging dit jaar niet zonder slag of stoot. Wij konden ons echter ‘gelukkig’ prijzen, hier bleef het bij vertraging in de verzending van het gemaakte examenwerk. Dat leverde weliswaar veel onnodige telefoontjes op, maar bij het Jan Arentsz geen zoekgeraakt werk bij PostNL.

En dan komt het onvermijdelijke moment: het belrondje naar de leerlingen met de resultaten.

Alhoewel: op onze vestiging in Langedijk worden de resultaten op een wel heel bijzondere manier bekend gemaakt. Het docententeam gaat persoonlijk langs bij alle leerlingen. Dat is een van de voordelen van een kleinere vestiging.

Van de afgelopen jaren weten we dat dit enorm gewaardeerd wordt. En natuurlijk niet alleen door de leerlingen en hun familieleden, want ook voor ons is dit altijd weer een prachtige afsluiting van de schoolcarrière van een leerling.

Alle leerlingen die geslaagd zijn: van harte gefeliciteerd!
En alle leerlingen voor wie het nog niet gelukt is: succes met het leren, nog even doorzetten, je kan het!


Never a dull moment

Hallo! Leuk dat je mijn blog hebt gelezen.

Mijn naam is Xandra Vierkant en ik ben sinds augustus 2017 verantwoordelijk voor de PR en de communicatie op het Jan Arentsz.
Iedere week gebeurt er wel iets spannends, bijzonders of ontroerends op school en dat wil ik graag met je delen!

Tips, ideeën, of feedback? Stuur me een mailtje: xvierkant@ja.nl.

Hartelijke groet,
Xandra