#16 Gastblog: een vreemde snuiter

23 september 2021

Wie is toch die vreemde snuiter…?

Iedere week stuur ik de weekberichten naar alle collega’s.

In deze nieuwsbrief staan doorgaans zakelijke mededelingen, maar deze week kreeg ik een bericht van Marja Steensma (hoofd facilitaire zaken) dat te leuk was om alleen intern te delen. Daarom bij deze een gastblog van Marja. Enjoy!


Wanneer je dacht dat Meinte Peterzon (hoofdconciërge vestiging Alkmaar die naast de school woont) er vermoeid uitzag, dan heb je dat goed gezien. En nee, dat kwam niet door onze leerlingen maar wel door twee zware nachten. Was het de kermis in Tuitjenhorn of Zuid-Scharwoude?

Was het maar zo’n feest. Meinte werd twee nachten uit zijn slaap gehouden door het alarm van de school. Dat ging verschillende keren af zonder dat de oorzaak werd gevonden. Nee, Chantal Mulder (docente kunst beeldend), het waren niet de kunstwerken in de aula. Het was raadselachtig…

Tot Meinte de beelden van de camera terugkeek en een bijzondere leerling zag lopen.
Het beestje vangen was nog een klusje. Uiteindelijk wist Meinte de kat naar H1 te lokken waar dappere conciërge Nico hem (of haar) kon overmeesteren.

klik op de video

Never a dull moment

Hallo! Leuk dat je mijn blog hebt gelezen.

Mijn naam is Xandra Vierkant en ik ben sinds augustus 2017 verantwoordelijk voor de PR en de communicatie op het Jan Arentsz.
Iedere week gebeurt er wel iets spannends, bijzonders of ontroerends op school en dat wil ik graag met je delen!

Tips, ideeën, of feedback? Stuur me een mailtje: xvierkant@ja.nl.

Hartelijke groet,
Xandra