Kidsgear geeft spetterend optreden

Oegandees Kinderkoor bezoekt Jan Arentsz Langedijk
Op dinsdag 11 juli  2017 komt het kinderkoor van de Stichting Up4S naar het Jan Arentsz in Langedijk. Overdag verzorgen zij workshops voor de leerlingen en aansluitend geven ze ‘s avonds een fantastisch optreden in theater de Binding. Aanvang: 19.30 uur en de entree is gratis!  Kom op tijd, want vol is vol.

Actie voor kansarme kinderen
Jan Arentsz Langedijk organiseert al jaren rond Pasen een vastenactie. De opbrengst gaan naar de Stichting Up4S, een stichting die opkomt voor de kansarme kinderen van Oeganda. Het geld wordt gebruikt om hun ‘KidsGear’ school in Bukomansimbi te ondersteunen. Er is dit jaar een geweldig bedrag binnengehaald.

Van Langedijk naar Bukomansimbi
Afgelopen februari vertrok een groep van 11 leerlingen van het Jan Arentsz voor een 10-daagse trip naar Oeganda om de scholen te bezoeken en te helpen met o.a. lesgeven, in de tuin werken, sportlessen en meer. Het was een fantastische ervaring. Nu komt het koor van deze school, het ‘Kidsgear School Choir’ voor een tournee naar Nederland! Het koor bestaat uit een groep kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Op 11 juli bezoeken ze het Jan Arentsz om samen met alle brugklasleerlingen een workshop djembé en zang te doen. ‘s Middags treden ze op voor alle leerlingen van de school en wordt op een feestelijke manier de cheque uitgereikt. ’s Avonds is er een extra voorstelling voor familie en voor iedereen die dit graag eens wil zien. In de pauze is er een kleurrijke markt waar allerlei leuke & zelfgemaakte Oegandese spulletjes te koop worden aangeboden.

Hiermee ondersteunt u ook deze prachtige school!

Meer informatie over de stichting en het koor: www.up4s.nl

 

 

 

Geen reacties mogelijk.