Chromebooks

Het beste in jezelf ontdekken. Samen werken aan jouw ontwikkeling. Extra uitdagingen krijgen op jouw eigen niveau. Jezelf optimaal voorbereiden op een samenleving, waar goede ICT-kennis en -vaardigheden belangrijk zijn. Meer zelfstandig leren en werken, onderzoek doen en presenteren. Jezelf optimaal voorbereiden op jouw toekomst. Dáár doen wij het voor!

Onderwijs & ICT

Het Jan Arentsz kiest al jaren voor een stevige inzet van ICT. We werken op school met computers en Chromebooks. Snel iets opzoeken op internet, doorwerken aan een opstel tijdens een vrij moment, aantekeningen maken tijdens de les, werken met materiaal dat aansluit bij jouw ontwikkeling. Dan moet je je eigen computer bij de hand hebben. 

BYOC

Of liever gezegd: Bring Your Own Chromebook. Elke brugklasleerling heeft een eigen Chromebook. Deze schaf je voor de start van het schooljaar zelf aan. Je gebruikt het Chromebook zowel thuis als op school.

Voorbeeldschool Google for Education

Google heeft onze school verkozen tot voorbeeldschool en heeft samen met ons een onderzoek opgesteld. Lees meer over dit onderzoek op de Google for Education website.

Wat doet school?

We gebruiken in de lessen steeds vaker digitaal lesmateriaal. We hebben in de hele school een stabiel draadloos netwerk (WiFi) en daarmee ook snel internet. Onze ICT-ers weten waar ze het over hebben. De helpdesk lost een eventueel probleem dus snel voor je op.