Sport

LO2

Het Jan Arentsz, on the move!!!

Bewegen in al zijn facetten neemt een heel belangrijke plek in op het Jan Arentsz.

Sporthal

Onze grote sporthal geeft jou veel meer ruimte dan een gymzaal. Het is een perfecte plek voor afwisselende lessen lichamelijke opvoeding (LO). In deze lessen staan je persoonlijke ontwikkeling, het werken in een groep en een breed sportaanbod centraal.

SPORTuren

Naast de LO-lessen krijg je in de eerste klas zes verschillende sportclinics. Dan maak je kennis met bijzondere sporten. Professionals in deze tak van sport geven deze clinics. In de tweede en derde klas krijg je naast de LO lessen verdieping in trendsporten. Op het lesrooster staat dit aangegeven als SPORTuur.

Sportdagen

In onze “activiteitenweek” heb je met de klas een sportdag. Een “activiteitenweek” heb je vier keer per jaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om met je favoriete leraar te sporten. Dit kan op de gezamenlijke sportmiddag.

LO2

Wil je nóg meer bewegen? Dat kan. In vmbo-3 en vmbo-4 is er de keuze om LO als extra vak te kiezen (LO-2). LO-2 is een bijzonder extra vak waarin jij je fysiek, maar ook zeker persoonlijk kan ontwikkelen. LO-2 is een examenvak. Je eigen vaardigheid verbeteren, organiseren, voor een groep staan, stage lopen en een stuk theorie, zijn hier onderdeel van. Ontdek je talent door samen te bewegen!

“Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven!”